Kedvezményes 444-előfizetések tanároknak és diákoknak

szolgálati közlemény
2023 szeptember 12., 07:20

Tanárfelmondások, tüntetések, munkaerőhiány – az elmúlt hónapok eseményei ismét rávilágítottak az oktatás nehéz helyzetére. Ezekben a gyorsan változó időkben azt szeretnénk, ha a tanárok és a diákok első kézből értesülhetnének minden fontos, az életüket meghatározó eseményről.

Campus programunkat először 2022-ben hirdettük meg, nagy sikerrel. Tavaly támogatóinkkal közösen több száz diáknak és tanárnak tudtunk Kör tagságot biztosítani. Idén szerkesztőségünk 250 darab kedvezményes, 10 forintos éves előfizetést ajánl fel tanároknak és diákoknak. Ezen felül a támogatóink és a Kör-tagok az elmúlt héten további 250 Campus előfizetésre adtak össze támogatást.

Ha akár adományozóként, akár tanárként vagy diákként szeretnél jelentkezni a programba, kattints ide, a 444 Campus oldalára!

A tanároknak és diákoknak először egy 444-fiókot kell regisztrálniuk, majd az ehhez a fiókhoz tartozó emailcímmel és oktatási azonosítójukkal jelentkezhetnek a programba. Ezután emailben értesítünk majd a további teendőkről. Az előfizetések kiosztása két héten belül, jelentkezési sorrendben történik majd. Az aktiváláshoz szükséged lesz majd egy bankkártyára, amiről a kedvezményes, 10 forintos előfizetési díjat vonjuk majd le. Kérdés esetén írj nekünk a campus@444.hu címre!

Ha adományozóként vennél részt a programunkban, Campus-oldalunkon most 3, 6 vagy 12 hónapra támogathatod egy diák vagy pedagógus kedvezményes előfizetését. Ha megteheted és szívesen támogatnád a pedagógusok és diákok szabad tájékozódását, állj mellénk és csatlakozz a 444 Campus programhoz!

Ha kérdésed van, vagy olyan felajánlásban gondolkodsz, amiről előtte velünk is szívesen egyeztetnél, írj nekünk a campus@444.hu címre!