Ki szereti az őszt?

időjárás
2023 szeptember 21., 07:06

„Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból Szeretem? de szeretem” – írja Petőfi Sándor az Itt van az ősz... című versében, azonban nem ő az egyedüli, aki szereti az őszt.

Ezt a borús szeptemberi napot kicsit boldogabbá téve idézzük fel - már ha valaki elfelejtette - a kihívásvideók kihívásvideóját, az erkélyről kiabálók koronázatlan királynőjét, a thug life mémek thug life mémjét, az ötödik feladatok legnehezebbikét, ami további kommentárt nem is igényel:

link Forrás

Ami a csütörtöki időjárást illeti, az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szakadozott felhőzet vonul délnyugat felől kelet felé, később pedig a gomolyfelhő-képződés válik erőteljessé, de a legtöbb helyen így is többórás napsütés várható. Délelőtt kevesebb helyen, délutántól már szórványosan valószínű zápor, zivatar, néhol felhőszakadás is lehet. A déli, délkeleti szél az Észak-Dunántúlon megerősödik, zivatarban viharossá fokozódhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 31 fok között alakul. Késő estére 17 és 22 fok közé hűl le a levegő.