Elon Musk megértette a kárpátaljai magyarság problémáit, miközben a kis X AE A-Xii-vel az ölében tárgyalt Novák Katalinnal a családokról

ÉLET
2023 szeptember 26., 07:50
photo_camera Elon, X és Katalin. Fotó: Bartos Gyula

Novák Katalin köztársasági elnök megosztott a Facebookon néhány információt arról, hogy miről beszélgetett Elon Muskkal. Mint a posztjából kiderül, két nagy témájuk volt:

  • szövetséget kötöttek “a családok szabadságharcában”
  • egyetértettek abban, hogy tűzszünetre van szükség Ukrajnában

Ami a közös szabadságharcot illeti, Novák a következőket árulta el:

“Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre. A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában.”Elon Musk tényleg sokat tud a gyerekekről és a családokról, de egészen meglepő húzás éppen őt állítani a konzervatív családmodellért folytatott “harc” frontvonalába.

Musk fiatalabb korában jó plakátarc lehetett volna a témában, hiszen első feleségével, Justin Wilsonnal még az egyetemen ismerkedtek meg, és összesen hat gyerekük született. Az első, Nevada hirtelen csecsemőhalál áldozata lett, utána előbb fiú ikreik, majd fiú hármasikreik születtek, aztán 2008-ban elváltak. Exfelesége egy interjúban később elárulta, hogy mind az öt közös gyerekük autista.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.