18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Alig bírták elkapni a rendőrök a bokorban bujkáló, szarral bekent arcú angol férfit, úgy csúszott a lopott habfürdőtől

bűnügy
2023 szeptember 27., 19:51

Egy meztelen, szarral bekent arcú férfi épp egy lopott habfürdős üveget szorongatott egy bokorban elbújva, amikor véget ért a bizarr, 8 perces rendőri üldözés az angliai Adderley Greenben.

Joseph Severn pár perccel előtte szexuális aktust hajtott végre saját magán, miközben majdnem teljesen meztelenül sprintelt, miután kimászott az exe fürdőszobájának ablakán.

A 26 éves férfit végül a rendőrök találták meg egy ajtó mellett kuporogva: a nemi szerve teljesen szabadon volt, és habfürdővel dörzsölte végig a testét. Az ezt követő küzdelem során elhajított egy közeli felmosóvödröt, illetve megharapta az egyik rendőrt, és amikor végül letartóztatták, a férfi még megpróbálta bedugni az ujját a seggébe.

A Gilliat Walk-i vádlott most 21 hónapra börtönbe került.

photo_camera A vádlott, Joseph Severn Forrás: Stoke on Trent Crown Court

A Stoke-on-Trent-i bíróságon elhangzott, hogy Severn két hónapja alkalmi kapcsolatban élt az élettársával, de csúnya véget ért a viszony. Jonathan Dickinson ügyész azt mondta, hogy Severn január 28-án (szombaton) hívatlanul belépett a volt barátnőjének az Adderley Green-i lakásába. A panaszos hallotta a fürdőszoba ajtajának becsapódását, és utánajárt, mi történt.

Útban a fürdőszoba felé hallotta, hogy folyik a zuhany. Amikor belépett, szétdobált ruhákat talált, illetve a padlón és a fürdő oldalán szétkent emberszart látott, Severn pedig meztelenül kuporgott a fürdőben.

Dickinson így nyilatkozott:

„Miután meglátta a fürdőszobában a férfit, a nő kiabált neki, hogy szálljon ki, és szólt, hogy hívni fogja a rendőrséget. A férfi megkérdezte, hogy szexelhet-e vele. A nő felhívta a testvérét, hogy jöjjön át a lakásba.”

Miközben a nő telefonált, „a vádlott – még mindig meztelenül – kiugrott az ablakon, feldöntött két apró dísztárgyat, és ellopott egy üveg habfürdőt”. A kiérkező rendőrök megtudták, hogy a vádlott a Banksman Roadon halad.

Az ügyész azt mondta: „Látták a bokrok között elrejtőzve, egy kabáttól eltekintve teljesen meztelenül. Arcát és száját ürülék borította. A rendőrök végül egy ingatlan hátsó ajtajánál guggolva kapták el, a nemi szervei szabadon voltak, miközben az ellopott gélt dörzsölte magán. A tisztek megpróbálták visszatartani, ő pedig felkapott egy közeli felmosóvödröt, majd vízzel lelocsolta a rendőröket, mielőtt a vödröt hozzájuk vágta. A rendőrök megpróbálták visszatartani, de a férfi nagyon csúszós volt a habfürdőtől. Miután megpróbált átmászni egy közeli kerítésen, a tisztek lerántották a földre.”

Severn továbbra is ellenállt a letartóztatásnak, és megharapta az egyik rendőrt, majd sprével lefújták, és őrizetbe vették. Az alkarján megharapott rendőrnek el kellett mennie antibiotikumért.

Dickinson azt mondta: „Az egész incidens kb. 8 percig tartott. Az egészet a testkamerák rögzítették. A férfi többször is megpróbált önkielégítést kezdeni az üldözés közben, és durván szexuális megjegyzéseket tett a rendőröknek. Amíg megbilincselték, kísérletet tett, hogy az ujját a végbélnyílásába dugja.”

Január 29-én kihallgatták, de nem volt hajlandó elhagyni a celláját, és csendben maradt a kérdések alatt is.

Severn bűnösnek vallotta magát a betörésben, a meztelenkedésben, a károkozásban és az intézkedő hatóság megtámadásában.

A védője, Anis Ali mentségként azt mondta, a férfi „felismerte, hogy milyen helyzetben van, és őszintén sajnálja”, illetve „megbánta tettét, és biztosított arról, hogy semminek sem volt szexuális indíttatása”. Szerinte a férfi azzal is védekezett, hogy csak simán meg akart fürdeni. „Aggályok vannak mentális betegséggel kapcsolatban. De tudja, hogy ma börtönbüntetés vár rá” – mondta a vádlott védője.

Amellett, hogy 21 hónapos börtönbüntetésre ítélték, Severn 3 év távoltartási tilalmat kapott, és 7 évre felvették a szexuális bűnözők nyilvántartásába. (Stoke Sentinel)