Bomló holttestet találtak egy elhagyatott csepeli gyártelepen

bűnügy
2023 szeptember 29., 10:34

Szeptember közepén a volt csepeli kenyérgyár területén egy bomló holttestet fedezett fel egy füvet kaszáló munkás, írja a police.hu. A közigazgatási eljárás során kiderült, hogy az elhunyt egy 21 éves férfi volt, akinek eltűnését augusztusban jelentették be, azóta kereste a rendőrség.

A beszerzett adatok alapján felmerült, hogy bűncselekmény történt. A nyomozók azonosítottak, majd szeptember 22-én elfogtak két fiatalembert. A rendőrök szerint a 20 éves Sz. Bence és a 25 éves Sz. Krisztián július 20-án éjszaka a későbbi áldozattal együtt ment a csepeli gyárterülethez, ahol Sz. Bence megkéselte a sértettet.

Sz. Bencét emberölés, Sz. Krisztiánt, aki tudott a gyilkosságról, de nem értesítette a hatóságot, bűnpártolás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Lakásaikon megtalálták az áldozat telefonját, laptopját, iratait és más értéktárgyait, Sz. Bencétől az elkövetéshez használt, még mindig véres kés is előkerült. Mindketten beismerő vallomást tettek, őrizetbe vették őket, a bíróság azóta elrendelte Sz. Bence letartóztatását, illetve Sz. Krisztián bűnügyi felügyeletét. A rendőrök bűncselekmény indítékát vizsgálják.

Kiemelt videóink