11 éves fiút vert meg az osztálytársa Érden, nem sokkal később az édesanyját is megtámadták

belföld
2023 október 05., 05:14

Érd egyik általános iskolájában egy diák rátámadt 11 éves osztálytársára a tornaórán. A labdáért folyó küzdelem fajult verekedéssé, mely során a feldühödött fiatal lábszáron, majd többször hasba rúgta társát, végül fejbe dobta a labdával is.

A megtámadott fiút kórházba kellett szállítani, az orvosi vizsgálatok 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést állapítottak meg. - írja a Bors.

Az egészségügyi intézmény hivatalból feljelentést tett az ügyben.

A lap információi szerint a támadás után a fiú édesanyja az iskola igazgatójához fordult segítségért, aki viszont nem vette komolyan az ügyet.

Három nappal azután, hogy a kórház feljelentést tett a fiú ügyében, az édesanyát futás közben valaki megtámadta, és megverte, minek következtében ő is kórházba került.

A Borsnak nyilatkozó helyi lakosok a két eset között összefüggést sejtenek.

A lap megkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik közölték: a rendőrségre 2023. szeptember 28-án érkezett a bejelentés, miszerint egy Érd, Tétényi utca közelében futó nőt, ezidáig ismeretlen férfi többször megütött. Az Érdi Rendőrkapitányság feljelentés kiegészítést rendelt el, a körülmények tisztázása folyamatban van.

via Bors