A Blikk feltárta, mi volt „Mészáros Lőrinc különös szerelmi ajándéka”

szerelem
2023 október 07., 07:03
photo_camera A Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

„Az én férjemet bizonyos dolgokra nagyon könnyű rávenni, ezek egyike az adományozás. Úgyhogy odamentem mosolyogva, hogy mit szólna, ha valahogy támogatnánk az iskolákat” - mesélte a Blikknek Várkonyi Andrea, hogyan vette rá Mészáros Lőrincet, hogy mostanra már egymilliárd forinttal támogassa az alapítványa a High-Tech Suli programot. Erre azért van szükség Várkonyi elmondása szerint, mert „a koronavírus-járvány rávilágított a tanintézmények digitális lemaradására”.

Nem kétséges, hogy a magyar adófizetők pénzének újraelosztására Mészáros Lőrinc a legalkalmasabb, de a Blikk betekintést engedett a páratlanul sikeres és ellenállhatatlanul jótékony üzletember érzelmi életébe is: „Sok nő örülne, ha egy évben akár csak egyszer csokorral lepné meg a párja, Várkonyi Andrea viszont nem panaszkodhat, rendre virággal kedveskedik neki férje, Mészáros Lőrinc.”

„A férjem rendkívül romantikus férfi, soha nem felejtené el a nagy napunkat, s meglepetésekkel készül. Így volt ez idén is” - nyilatkozta Várkonyi. „Minden hónapban annyi szál vörös rózsát kapok tőle, ahányadik hónapja házasok vagyunk. Megmondom őszintén, nagyon jólesik, hogy gondol rám.”