A Tiktokon ismert kansasi rendőrfőnök lebukott, hogy vérfertőző, pedofil videókat osztott meg a Twitteren

INTERNET
2023 október 08., 06:36

Egy amerikai kisváros TikTok-klipjeiről híres rendőrfőnöke állítólag vérfertőzésről szóló videókat cserélt egy titkos közösségimédia-fiókkal, és gyerekpornót gyűjtött – derül ki a bírósági dokumentumokból.

A Kansas állambeli Burns egykori rendőrfőnöke @ictbaddad felhasználónévvel és egy „Pedobear” profilképével működtetett profilt a Twitteren.

Rendőrjelmezes férfi tartóztat le egy Pedobear-jelmezes férfit 2010-ben
photo_camera Rendőrjelmezes férfi tartóztat le egy Pedobear-jelmezes férfit 2010-ben Fotó: Brett Taylor/Flickr

A 38 éves Joel Justice Womochilt – akinek menyasszonya volt – gyerekek 24 rendbeli szexuális kizsákmányolásával és gyerekpornográfia 10 rendbeli internetes kereskedelmével vádolják.

A rendőr titkos profiljának életrajza így szólt: „38 éves fehér férfi keresi azt a különleges lányt, akit jól neveltek, és folytatni akarja a hagyományt. Ha szereted az apró dolgokat az életben, üzenj.”

A titkos fióknak több mint 1000 követője volt, mielőtt törölték. A nyomozók állítólag 15 képet találtak a titkos fiókban, amik több fényképet is tartalmaztak egy férfi erekciójáról. Azt is felfedezték, hogy a férfiról készült fényképeket a vádlott lakóhelyén, a kansasi El Doradóban rögzítették.

A tisztviselők 851 felvételt találtak Womochil laptopjának merevlemezén.

A bírósági dokumentumok egy másik, ismeretlen személlyel folytatott februári beszélgetését is részletezték, az alapján a volt rendőrfőnök pénzt vett fel a vérfertőzésről szóló videókért cserébe.

Womochil, akinek nincs gyereke, megkérte egy másik rendőrtiszt kezét, aki azt mondta a nyomozóknak, hogy a férfi a kansasi házukból vezette a titkos fiókját.

Womochil a Tiktokon teljes rendőrfelszerelésbe öltözve tett közzé videókat, és vagy magáról beszélt, vagy reagált más felhasználók kérdéseire. 218 300 követője volt. (Daily Mail)