Sikkasztás miatt kereste a rendőrség Papaszítát, a Kőgazdag fiatalok legrúgóképesebb pacekját

bűnügy
2023 október 12., 07:56

A kedves nézők PSG Ogli testőreként ismerhették meg a TV2 Kőgazdag fiatalok című trashreality műsorában Papaszítát, akiről most sokkal előnytelenebb képet tett közzé a rendőrség, mint amit a közösségi médiában igyekszik magáról megmutatni.

Papaszíta - vagyis inkább Hopka László - ellen október 11-én adott ki elfogatóparancsot a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, a 43 éves férfit sikkasztás miatt keresik.

Papaszíta IRL:

photo_camera
Fotó: police.hu

És Papaszíta, amikor megérkezett az Instagramra, ahol ugyan mindeddig csak 3 posztot tett közzé, cserébe lett gyorsan több mint 53 ezer követője:

Papaszítát egyébként erősen reklámozza az őt testőrként alkalmazó PSG Ogli is (vagyis inkább együtt reklámoznak dolgokat), aki a legrosszabbra is szeretett volna felkészülni, ezért kért egy kis eligazítást rúgástechnikailag Hopka Lászlótól. Hopka nem szerénykedett, csaknem lerúgta az állítólag 10 millás csillárt a plafonról:

Amit PSG Ogli csak úgy kommentált:

„Épp ezért szeretem Papaszítát. A legrúgóképesebb pacek a világon. Még a tízmilliós csillárt is szó nélkül lerúgja.” És hát úgy tűnik, PSG Ogli bátor pacek, nem is nagyon aggódik a kitűnő rúgótechnika miatt, pláne, ha reklámozásról van szó:

photo_camera Fotó: PSG Ogli/Instagram

Arról, hogy a Kőgazdag fiatalokban senki sem az, aminek (pl. kőgazdagnak) látszik, ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

UPDATE 11:50

A rendőrség honlapján immár csak ennyi található a nemrég még olvasható körözés helyén:

Az Index azt írja, miután az elfogatóparancs lekerült a rendőrség listájáról, így nincs érvényben körözés a férfival kapcsolatban.

A történtekről PSG Ogli tett közzé Insta-sztorit, amelyben Papaszíta közli: félreértés történt. Elmondása szerint egy közlekedési kihágás miatt kapott pénzbírságot öt évvel ezelőtt, amit nem fizetett be (három éve meg volt egy lakcímváltozása, de az nem derül ki, hogy ez miért lényeges), ezért adták ki ellene az elfogatóparancsot - ami attól vált sikkasztássá, hogy az államkasszába nem fizette be a 140 ezres bírságot.

„Tizenkét percembe telt, elutaltam az összeget, és lekerült a körözésem” - magyarázta pacekba a lábzsonglőr testőr, azt azonban nem fejtette ki bővebben, hogy az elmúlt 5 évben miért nem volt 12 perce ugyanerre a műveletre.

„Semmi sikkasztásról nincsen szó, mindenki nyugodjon meg, csumicsumicsumicsumi” - fűzte hozzá PSG Ogli.via Index