Szalonnasütés közben vesztek össze, gyilkosság lett a vége

bűnügy
2023 október 13., 18:17

Letartóztatta a Debreceni Járásbíróság azt a párt, amely a gyanú szerint nagyhegyesi hétvégi házában megölte lengyel vendégét, írja az MTI. A rendőrség szerint a pár vendégségébe érkezett az áldozat, akivel a 41 éves magyar férfi külföldi munkája során barátkozott össze. Bár nem tartották azóta a kapcsolatot, a nyáron megbeszélték, hogy a lengyel férfi Magyarországra jön meglátogatni őket.

A pár elment érte a repülőtérre, majd különböző programokat szerveztek számára, szeptember harmincadika este pedig szalonnasütést tartottak egy Nagyhegyesen lévő hétvégi házban.

Ittak, beszélgettek, ittak és összevesztek, a két férfi verekedni, dulakodni kezdett, ami a lengyel állampolgár halálához vezetett. A pár ezt követően úgy döntött, hogy eltünteti a holtestet.

A férfi csaknem tíz órával a verekedést követően ásott a kertben egy majdnem kétméteres gödröt, beletették a testet. Eközben egy hordóban elégették ismerősük személyes tárgyait és hátizsákját. Napokkal később a férfi mintegy 12 centiméter vastagságban betont öntött a betemetett holttestre.

Kiemelt videóink