Használtruha-üzletben verekedett össze három férfi

bűnügy
2023 október 19., 07:05

Vádat emeltek három férfival szemben, akik április végén összeverekedtek egy használtruha-üzletben, írja az ügyészség közleménye. A három férfi – közülük ketten testvérek – reggel egy használtruha-üzlet előtt várta a nyitást. A nyitást követően bementek a boltba, és a cipős polcról az ott kihelyezett termékeket elkezdték összegyűjteni.

Amikor a két férfi néhány lépésre megközelítette egymást, az egyik ismeretlen okból, két kézzel, nagy erővel meglökte a másikat, aki ettől nekiesett a ruhásládának. Felállt, majd nekiugrott támadójának, és ütni kezdte. Dulakodtak, erre a testvér a verekedőkhöz futott, a férfit a földre rántotta és többször megütötte. Az üzlet egyik eladója és a biztonsági őrök szétválasztották a balhézókat és értesítették a rendőrséget.

Az ügyészség szerint kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsítottak, ami alkalmas volt arra, hogy megbotránkozást, riadalmat keltsen, így cselekményük garázdaságnak minősül. A férfiak beismerték a bűncselekmény elkövetését, a bíróság tárgyalás nélkül hoz majd ítéletet. Az ügyészség honlapján a biztonsági kamera felvétele is látható.