Amerikában megölték Bagdy Emőke fiát

bűnügy
2023 október 25., 04:14

Az egyesült államokbeli Phoenixben több késszúrással megölték Bagdy Emőke fiát – írja a Blikk. „Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra” – erősítette meg a hírt a lapnak Bagdy.

Az 53 éves Császár Zsoltot az amerikai lapok szerint a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson késelte meg. A vallomása szerint a nővére lakásán vendégeskedett Zsolt, és egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrta meg többször áldozatát. Bagdy azt mondja, ez nem igaz.

A gyilkos: Yaaliyah Jackson-Maricopa
photo_camera A gyilkos: Yaaliyah Jackson-Maricopa Fotó: County Sheriff's Office

„Amit olvastunk mi is a kinti lapokban, azok értelmetlenségek. A lányom, Zsolt ikertestvére és a vejem kint van Arizonában, még nagy erőkkel zajlik a nyomozás. Az amerikai jogok szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek, így a boncjelentéstől a tanúvallomásokig mindent. Ezért biztos forrásból mondhatom, semmi nem igaz abból, amit a sajtó leírt. A fiamat - aki teológus volt - egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt” – mondja Bagdy.

A nyomozás még folyik, a klinikai szakpszichológus azt kérte, ne zaklassák a családját ebben az ügyben.