18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ezt művelték a marseille-i huligánok a világ egyik legjóképűbb férfi focistájának arcával (18+)

sport
2023 október 30., 15:42

(Egyeseket sokkolhatnak az alant következő képek!)

Még az is jól áll neki, hogy annyira közel ülnek a szemei: a 2006-os világbajnok olasz Fabio Grosso aktív korában és most is a világfutball egyik legdögösebb szereplőjének számított a "nagyi is bukik rá, én is" kategóriában. Ősszel így vette át a Lyon csapatát:

photo_camera Fotó: JEFF PACHOUD/AFP

Azok a csintalan szemek azonban most épp így néznek ki:

photo_camera Fotó: HANDOUT/AFP

Grosso pedig így:

photo_camera Fotó: HANDOUT/AFP

A brutális, sokkoló látvány oka az, hogy Marseille legszélsőségesebb ultrái a két csapat vasárnapi francia bajnoki meccse előtt megtámadták a Grosso által edzett Lyon csapatbuszát. A rakéták és kövek súlyosan megsebesítették Grossót és segítőjét, Raffele Longót, a meccs pedig elmaradt.

Grosso aktív korában nem egyszerűen jóképű volt, hanem egykilencven magas balhátvéd is, aki ennek ellenére a másik kapu előtt játszott kulcsszerepet az olaszok által megnyert 2006-os vébén. A csapat az ő, hosszabbítás legvégén lőtt, főállású csatártól is igen technikásnak számító góljával verte az elődöntőben a németeket:

link Forrás

Majd a Zidane fejelése miatt is legendás, franciák elleni döntő legvégén az olaszok az ő belőtt tizenegyesével lettek világbajnokok:

link Forrás