Újabb nő vádolja szexuális zaklatással Steven Tylert

nők elleni erőszak
2023 november 03., 12:32

Szexuális zaklatással vádolja egy nő az Aerosmith énekesét, azt állítja, hogy Steven Tyler 1975-ben kétszer is bántalmazta őt, amikor még csak 17 éves volt. A BBC azt írja, Jeanne Bellino azt állítja, „súlyos és tartós érzelmi sérülést” szenvedett.

2022 decemberében egy nő hasonlóval vádolta meg Tylert, miután Kaliforniában ideiglenesen eltörölték a kiskorúak kárára elkövetett szexuális bűncselekmények elévülését.

photo_camera Fotó: ROBYN BECK/AFP

Tyler tagadja Bellino vádjait, de egyelőre nem kommentálta azokat. Úgy tudni, a nő modellként dolgozott Manhattanben, amikor egy barátja elintézte, hogy egy divatbemutató után találkozzanak Tyler együttesével. Állítása szerint Steven Tyler egy telefonfülkébe kényszerítette Bellinót az utcán, és bár a nő szabadulni akart, Tyler lefogta, bántalmazta és taperolta. A nő azt állítja, az Aerosmith többi tagja csak nézte ezt és nevetett. Később egy hotel bárjában is falhoz szorította a nőt, aki azt állítja, Tyler „szexet szimulált” rajta, Bellino pedig ellenállt és Tyler haját tépte, hogy szabaduljon.

A BBC azt írja, az Aerosmith kedden Torontóban lépett volna fel, de a koncertet elhalasztották februárra. (BBC)