18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nézd, mire keresztelték át Hatvanpusztát a Google Mapsen! (18+)

INTERNET
2023 november 09., 13:45

Az Alcsútdoboz közelében található Hatvanpuszta az Orbán család sokáig titokban tartott luxusuradalma. Egy ideig úgy tűnt, a miniszterelnök visszavonulása után magánemberként tervez majd itt lazítani, de az utóbbi időben már arról érkeznek a hírek, hogy az építkezés nyári befejezése óta ez lett a Karmelita Kolostor 2, vagyis az új hatalmi-kormányzati központ, ahol rendszeresen fogad kormánytagokat és üzletembereket.

Ha a Google Mapsen keresel rá a helyre, a fenti háttérinformációk helyett most ez a felirat fogad:

Önmagában meglepő hír, hogy Simicska Lajos ilyen ügyes internetfelhasználó!

Az átkeresztelési hullám azonban nem áll meg itt. A miniszterelnöki birtoktól pár száz méterre a következő tereppontokkal találkozhat az ember:

(Ha nem tudnád kiolvasni, ezen az erdős-ligetes földdarabon két nevesített pont van: „Babilon” és „Guruló Forint”, előbbi lakóház, utóbbi templom.)

A jelek szerint ezen a közvetlen környéken dőlnek el manapság a Magyarország sorsát befolyásoló kérdések, a Hatvanpusztától kellemes sétatávolságra eső golfklub éttermében tart ugyanis udvart nyilvánosan és tárgyal a vele üzletelni szándékozókkal Mészáros Lőrinc. Aki egyben a golfklub tulajdonosa is. A két tárgyalóhely között ilyen kicsi a távolság: