Nagyon durva dolgokkal vádolja Puff Daddyt a volt barátnője

külföld
2023 november 17., 06:11

Cassandra Ventura R&B énekesnő csütörtökön beperelte Sean Combsot, azaz Puff Daddyt a szövetségi bíróságon, azzal vádolva, hogy sorozatosan bántalmazta fizikailag, szexuális rabszolgaságra kényszerítette és meg is erőszakolta. Ventura és a rapper 12 évig voltak kapcsolatban, 2018-ban szakítottak.

Puff Daddy és Cassie Ventura 2018 elején.
photo_camera Puff Daddy és Cassie Ventura 2018 elején. Fotó: JEWEL SAMAD/AFP

A Cassie művésznéven is ismert Ventura azt állítja, Combs többször kényszerítette arra, hogy az általa felbérelt férfi prostituáltakkal folytasson szexuális aktusokat, miközben ő maga nézte és filmezte ezt. A benyújtott kereset szerint az együtt töltött több mint tíz év során rendszeresen megverte a nőt, megfélemlítéssel, valamint drogokkal és alkohollal tartotta az ellenőrzése alatt. A 37 éves Ventura azt állítja, hogy Combs 2018-ban, kapcsolatuk vége felé meg is erőszakolta őt, amikor a nő felvetette, hogy elhagyja őt.

Combs ügyvédje, Ben Brafman közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy ügyfele „hevesen tagadja ezeket a sértő és felháborító vádakat". Brafman azt mondta, Ventura korábban sikertelenül próbálta megzsarolni Combsot, hogy fizessen neki 30 millió dollárt.

(Reuters)