EspressoShop.hu – új bolt, prémium olasz kávé- és teamárkák, 30%-os black friday akció!

hirdetés
2023 november 21., 07:20
ad

A 15 éve működő, ismét megújuló EspressoShop.hu olasz kávémárkákkal Cellini, illy, MOAK, Dammann és JUST T teákkal, ingyenes kóstolókkal már tégla boltjában is várja vásárlóit Óbudán! A boltban megtalálható, kóstolható a webshop sok finom olasz kávéja szemes , darált és kapszulás formában is. (Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 77-79. nyitva H-P: 9-17, adventi hétvégéken szombaton, vasárnap is!) Az üzletbe kérheti webshopos rendelését személyes átvételre is.

30% BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNY!

Az óbudai üzletben a MOAK Stella 80% Arabica 20% Robusta szemes kávéval izzítottuk be a profi Melitta CaffeO automata szemes gépet! Ha ízlik a Black Friday akcióban 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a már 50 országban kedvelt finom olasz kávét, sőt, 20% akció van a csúcsminőségű Melitta darálós kávégépekre is!

A Melitta bean-to-cup, automata darálós kávégépek a német időtálló működési minőséget és fenntarthatóságot adják! Mindennap frissen őrölt szemes kávéból, gombnyomásra ihatsz minőségi kávét szuper áron, és nem termelsz feleslegesen egy csomó szemetet!

Az olasz kávé mesterhármast 15 % kedvezményes kávécsomagokba is rendeztük, és november 21-től 25ig még további 20-30 %-os Black Friday akciókkal élhetsz ezekre a finomságokra:


- Cellini ’Crema al Caffé’ kávékrém
Vigyázat, ez a kávékrém függőséget okoz! Isteni krémdesszert az ünnepi időszakban is, csak rázd fel, dobd be a hűtőbe és már kész is, jégkásagép nélkül!

- Juniper, azaz JNPR alkohol nélküli párlatok, tökéletes koktél alapanyagok, ha otthon is megjutalmaznád magadat néha egy finom gin tonic-kal, de kihagynád a macskajajt!

- Be Fresh: limonádé sűrítmények

- Melitta Grand Aroma darált kávé, 250 gr

Prémium, illatos teákból is széles választékunk van, a francia teakirály Dammann pompás, karácsonyi szezonra külön készülő teái és adventi tea kalendáriuma mellett újdonságunk a JUST T bio teák.

Természetesen ingyenesen kóstolni is lehet, és minden betérő vásárlónkat 1000 Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg! Vendéglátós partnereinket és érdeklődőket is szeretettel várunk kóstolóra. Az év fő ajándékozási szezonjában is érdemes körülnéznie a sokféle kávés- teás kiegészítő , csészekollekciók, gépek között a design Alessi, indukciós tűzhelyre is jó kotyogóitól az illy kapszulás és a Melitta szemes darálós gépekig! A kávék, teák mellett olyan új, vagy egyenesen úttörő italkategóriák legjobbjai is megtalálhatók mint a tej-helyettesítő DRYK barista borsó- és zab ital, valamint a #drinkdifferent jegyében a JNPR alkohol nélkül készülő párlatok, melyekkel tökéletes koktélok készíthetők.

Az EspressoShop.hu választékának bővítéséhez kávészakértőink rengeteg olasz kávét teszteltek. Nemcsak azért választottuk A MOAK és Cellini kávékat az illy mellé, mert minőségben felveszik a versenyt, hanem mert feltörekvő márkaként extrán odafigyelnek a fenntarthatóságra is. Mindegyik kávé kapható a klasszikus szemes és darált mellett a kapszulánál sokkal fenntarthatóbb, népszerű ESE POD-os kávépárnás kiszerelésben is: MOAK Jazz 100% Arabica, és Cellini Prestigio 100% Arabica POD. A Cellini pod teljes egészében komposztálható.

CELLINI, A KORTÁRS OLASZ KÁVÉ

Kortárs, mert az 1946 óta létező észak-olasz, genovai hagyományokból indul ki, de folyamatosan vizsgálja a kávéfogyasztókat és a trendeket, hogy fejlessze a kávékultúrát, és a legjobb kávékat kínálja. A Cellini mantrája a minőség, ami állandó ízt jelent a csészében köszönhetően a szigorú nyerskávé válogatásnak, a pörkölés előtti keverésnek, és a lassú pörkölésnek. A választékban szerepel a 100 % Arabica, és 80/20 %-os Arabica-Robusta keverékek mellett, a trendeknek megfelelően két Specialty kávékeverék is. Az ESPLORATORE és a RIVOLUZIONARIO specialty kávék jellemzője az erőteljesebb savasság és komplexebb aroma. Most párosban 15 %-os csomagban elérhetők.

MOAK: SZICÍLIA BÜSZKESÉGE 1967 ÓTA

A MOAK szó a moka anagrammája, de a márka szülővárosának ősi arab neve, a csodás Modica is ihlette. A dél-olasz eredet azonban nem azt jelenti, hogy egy nagyon erősre pörkölt durva robustás kávé érkezik a csészénkbe! A MOAK Ambrosia 100% Arabica keveréke a legjobbak között van, szemes kávéi közül kiemelkedik a bio, fairtrade minősítéssel rendelkező Morbido Funk keverék. A MOAK a zenei stílusok fantázianeveivel fejezi ki egyes keverékeinek lágyságát, erősségét: MOAK Jazz, Rock, Soul, Funk, Classic! Próbálja ki a MOAK kávét kedvezményes kávécsomagjainkban!

photo_camera Fotó: Varjas Gabriella

A MOAK is elindult a globális piacon, már több mint 50 országban ihatunk MOAK kávét. A csúcsminőségű termékek és a fenntarthatóság a cég filozófiájának középpontjában áll. Mindezt jól kiegészíti a MOAK kávéscsészékből, logóból is sugárzó összetéveszthetetlen olasz design tudatosság. A MOAK vonzó, az utcai vizuális zajban is szembeötlő emblémáját a holland-olasz sztár dizájner, Bob Noorda modernizálta, aki megőrizte az eredeti logó folytonosságát, mégis kortárs módon emeli ki a márkát a többi közül.

MÁR A TEJ SEM MEGY!? AKKOR MIVEL IGYUK A KÁVÉNKAT?

Ajánljuk a DRYK növényi italokat! Magas minőségű, nem sűrítményből, hanem közvetlenül zabból és borsóból készített tej-helyettesítő növényi italok Dániából. Semleges, a kávé italokhoz különösen alkalmas íz jellemzi őket. Antiallergének, és vitaminokat is tartalmaznak, a barista verzió különösen jól habosítható. Nyomokban sem tartalmaznak szóját, mogyorót és egyéb gyakori allergén anyagokat, így az egyre terjedő 'mindenmentes' életmódot folytatók, allergiások is bizalommal fogyaszthatják. Gyártásukhoz töredék föld és energia erőforrás kell a tejtermékekhez képest.

photo_camera Fotó: Varjas Gabriella

ESPRESSO KLUB: 7 % ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNY A TÖRZSVEVŐKNEK!

És hogy miért éri meg az EspressoShop.hu-n vásárolni máskor is? Már az első, egyszeri legalább 15ezer Ft-os vásárlással Espresso Klub törzsvásárlói rendszerünk tagja lesz, klubtagunkként 7% kedvezményt kap minden nem akciós termékünkre! Egyéb időszaki különleges ajándékokat is kínálunk klubtagjainknak, és csomagja pikkpakk, akár másnapra megérkezik érintésmentes futáros vagy csomagpontos kézbesítéssel, vagy üzletünkbe!

Nézz körül az olasz kávé, tea, és a design birodalmában!