Ilona megszülte a saját unokáját

belföld
2023 november 21., 09:19

A Blikk számol be Epres Ilona történetéről, aki kihordta lánya, Bernadett kisfiát. Bernadett hétszer próbálkozott lombikprogrammal sikertelenül. Budapesten Ilona orvosa vetette fel, miért nem próbálja meg ő a kihordást, hiszen makkegészséges.

„Örömmel mentem bele a hosszas egészségügyi vizsgálatokba, valamint a lányom petesejtjének és a vejem hímivarsejtjének a beültetésébe, amit idehaza azzal az indokkal nem végeztek el, hogy túl koros vagyok, de Angliában ennek nem volt akadálya” – nyilatkozta a nő a Blikknek.

A terhesség és a szülés is rendben ment. A brit anyakönyvi kivonat szerint a kisbaba egyelőre Ilona fia. Most készül a lemondási nyilatkozat, a lánya részéről pedig az örökbefogadási.

Az egészről ezt mondta Ilona: „Nekem ez dupla boldogság, hiszen világra hoztam egy gyönyörű, 3,5 kilós, egészséges gyermeket, és segíthettem az évekig szomorú lányomnak. Rengeteg tejem volt, négyhetes koráig szoptattam a kicsit, akit legközelebb karácsonykor látok majd újra, amikor Londonba utazom a párommal.”