18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Jógabűnözés: 41 jógaoktatót és jógázót tartóztattak le Franciaországban, a román spirituális szexjógit emberrablással és nemi erőszakkal vádolják (18+)

bűnügy
2023 november 28., 19:36
photo_camera A román szexjógi (bal elől szemüvegben) egy romániai jógás összetartáson figyeli, ahogy egy női követője éppen felszabadul a színpadon.
  • Filmre illő sorsú szektaalapító román szexjógit kapott el kedden a francia rendőrség.
  • Gregorian Bivolaru karrierje a Ceausescu diktatúráját nyögő Románia egy kis falujából indult, a férfi egészen fiatalon lett jógaoktató és pornómániás, de a nimbuszát az teremtette meg, hogy el tudott szökni a rettegett titkosrendőrség zárkájából.
  • A prűd, a jógát és a karatét is betiltó sztálinista diktatúra bukása után szexre alapozó, a tagjait orgiákra, szexmunkára és a vagyonuk átadására biztató szervezetet hozott létre.
  • Az ideológia az volt, hogy a sok nyilvános szexszel ő valójában felszabadítja a női követőit, akik így könnyebben fognak megvilágosodni.
  • Sok eljárás folyt ellene, jogerősen ült kiskorúval folytatott szex miatt, két körözés volt érvényben ellene, mégis évek óta tudott nyugodtan szervezkedni Franciaországban.

Kedden délelőtt a francia rendőrség tömeges akció keretében egyszerre 41 embert vett őrizetbe egy jógaszervezet tagjai közül: az ország öt különböző régiójában 175 rendőr csapott le egyszerre a gyanúsítottakra. A legfontosabb célszemély egy 71 éves román jógamester, Gregorian Bivolaru, akit

  • emberkereskedelemmel
  • szervezetten, csoportosan elkövetett emberrablással
  • nemi erőszakkal
  • szektatagok által szervezetten, csoportosan elkövetett gyengeséggel való visszaéléssel

gyanúsítanak. A La Libération és a francia köztévé beszámolói szerint Bivolarut alapvetően azzal gyanúsítják, hogy szervezetének női tagjait szexuális kizsákmányolás céljából előbb "átnevelte", majd ki is használta szexuálisan.

photo_camera Gregorian Bivolaru két tantíványával.

A sztoriban talán az a legmegdöbbentőbb, hogy Bivolaru egyáltalán kiépíthette a hálózatát Franciaországban, a regényes életű szexuális bűnöző és pornóguru ugyanis évtizedek óta ismert az európai hatóságok előtt, jogerősen ült már szexuális bűnök miatt és régóta körözte az Interpol és a strasbourgi Emberi Jogi Bíróság is.

Misztikum, pornó és sok usankás kommunista

Gregorian Bivolaru, akit Magnus Aurolsson, Grieg és Grig néven is ismernek, 1952-ben született Romániában, Dâmbovita megye egy kis falujában. Fiatalkorára két hobbija nyomta rá a bélyegét: a jóga és a pornó iránti rajongása. A jóga volt a meglepőbb, akkoriban ugyanis szinte senki sem jógázott Romániában. Ő viszont igen és hamar elkezdte oktatni is.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.