Ököllel vert be a rendőrnek a kerületi kapitányságon egy német férfi, cserébe gumibotos verést kapott a folyosón

bűnügy
2023 december 01., 11:57

Egy német férfit és két rendőrt vettek őrizetbe a hatóságok egy ritka fogdafolyosói jelenet után.

Az egyik kerületi rendőrkapitányság fogdájába november 29-én szállítottak a rendőrök egy német férfit, akit bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak. A német férfi hamarosan panaszkodni kezdett, hogy fázik a fogdában, ezért az őt őrző rendőr kiengedte a folyosóra, hogy felvegye a pulóverét.

A pulóverben azonban madzag volt, amit önkárosításra alkalmasnak ítélt meg a rendőr, ezért végül mégsem engedte meg a férfinak, hogy felhúzza a ruhadarabot. A német férfinél ekkor szakadt el a képzeletbeli madzag, aminek az lett az eredménye, hogy ököllel állon ütötte a rendőrt.

A rendőr azonnal jelentette az inzultust, meg is érkezett az egyik kollégája, aki gumibotjával többször megütötte a fogvatartottat. A német férfi földre került, a korábban állon öklözött rendőr pedig gondoskodott róla, hogy ott is maradjon, miközben társa folytatta a gumibotos ütlegelést. A férfit az incidens után végül az előállító helyiségbe kísérték.

Az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a német férfival szemben, a rendőröket pedig hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt vették őrizetbe.

Képünk csak illusztráció.

(via ugyeszseg.hu)