Michael Jacksonnal és Habony Árpáddal viccelődnek Orbán új videójában

humor
2023 december 03., 10:19

A fiatalos választók megszólítása sem maradhat ki a kormányzati propagandagépezet eszköztárából, ezért Orbán Viktor már a TikTokon is aktív, profi stáb gyártja külön erre a felületre a spontánnak ható videókat, és figyelik, milyen kihívások trendingelnek éppen.

A legutóbbi videóban az És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben? kérdésre válaszolnak a kormányülés résztvevői. A miniszterelnök többek között Chuck Norrist és „a nemzet kapitányát”, Marco Rossit említi, és úgy tesz, mintha a telefonjában nézné a neveket közben. Politikai igazgatója, Orbán Balázs pont Habony Árpádot említi, ami azért lesz vicces, mert a videót szemléző fideszes lapok nem írhatják le róla, hogy kicsoda, mármint hogy a miniszterelnök tanácsadója.

De a legnagyobb stand upot Bóka János tolja le azzal az ízléses poénnal, hogy neki megvan Michael Jackson száma, de „sajnos egy ideje már nem veszi fel”. Nagy Márton vigyorgása közben pedig történik valami, amit csak a Mandinertől vett idézettel tudok leírni: „Miközben egyébként a tárcavezető válaszolt, a miniszterelnök a háta mögé lopozott viccesen.”

link Forrás