Kvíz: Fedezd fel az egyediséged! Ruhák, ételek, hobby-k, na és a számlád? Valóban a saját igényeid szerint élsz?

hirdetés
2023 december 28., 08:07
ad

Mindenki más, és ez így van jól – szokták mondani. Valóban, ha jobban belegondolunk, akarva, vagy akaratlanul, de mi magunk formáljuk az apróbb, kevésbé lényeges és a komolyabb dolgokat is az életünkben. Nem hiszed? Gondolj csak bele: milyen ruhákat hordasz, milyen ételeket szeretsz enni, rendelni, főzni, mit csinálsz szabadidődben, milyen a telefonod háttérképe? Vagy menjünk mélyebbre, a lényegesebb dolgokba: milyen a szobád, albérleted, házad, hogy vannak a családi szokások – mindez valamilyen szinten tükrözi az egyéniségünket. Néhány kivétel azonban akad…

Például a számlacsomagok – az emberek körülbelül fele nem hallott még a személyre szabható, rugalmas számlafunkciókról – Te is közéjük tartozol? Pedig a bankhasználati szokásaink is tükröznek minket: mennyit utalunk, mennyi pénzt veszünk ki, van-e devizaszámlánk… Nos, üdvözlünk a személyre szabhatóság világában, ezek az igények alapján ugyanis már van lehetőség magunkhoz igazítani a bankszámlánkat is az OTP Banknál.

Az alábbi kvízzel kiderítheted, mennyire ismered magad és mennyire igazítod önmagadhoz az életed:

A cikket az OTP Bank támogatta.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a kondíciók módosításának jogát fenntartja. További részletekről kérjük, tájékozódj az OTP Bank bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett üzletszabályzatokból és hirdetményekből.