A luxusingatlanok piacán nincs megállás, hamar elkelt Vajna Tímea 1,3 milliárdért hirdetett villája is

belföld
január 22., 09:14

Alig negyedév alatt adta el rózsadombi luxusvilláját Vajna Tímea, aki az elmúlt év végén házasodott össze Ráthonyi Zoltánnal, a Real kiskereskedelmi élelmiszerlánc tulajdonosával.

A 2020-ban vásárolt villát 1,3 milliárdért hirdette meg. Annak idején itt akart új életet kezdeni előző férje, Andy Vajna halála után, végül Amerikában telepedett le. A Rózsadombon háromszor tíz napot aludt mindössze a három év alatt. A villa 403, a telek 1262 négyzetméteres.

A Duna House egy tavalyi elemzésében azt írta, hogy a luxusingatlanok piacán – 200 milliótól a csillagos égig terjed a határ – nem volt visszaesés. A legkeresettebbek a II. és a XII. kerületben voltak, itt a kínálat szűk, az érdeklődők száma viszont nagy. A korszerű műszaki berendezések mellett elengedhetetlen a szabad téri medence és a panoráma. A legtöbb vásárló már a berendezéssel sem akar bíbelődni, bútorozott, azonnal költözhető otthonra vágynak. Valódi luxusingatlanok Budapesten kívül leginkább a Balaton környékén, főleg az északi parton vannak.

Egyébként éppen szombaton volt öt éve, hogy meghalt Andy Vajna.

(Via Blikk)