Átvette három Grammy-díját, valakivel összeverekedett a színfalak mögött, majd bilincsben vitték el a rendőrök az amerikai rappert

külföld
február 05., 12:57

Killer Mike, a 48 éves amerikai rapper húsz év után kapott újra Grammy-díjat a rangos díjátadón vasárnap este Los Angelesben. Rögtön három lemezjátszó-szobrot is hazavihetett. Illetve hazavihetett volna, ha hazamehetett volna az ünnepség után. De Killer Mike-nak, eredeti nevén Michael Rendernek más dolga akadt.

Rendert ugyanis a gálának helyet adó Crypto.com Arénából rendőrök vezették el megbilincselve. Ezt valaki rögzítette is az alábbi videón. A művészt bár reggelre kiengedték, az éjszakát minden bizonnyal a rendőrőrsön kellett töltenie.

link Forrás

A rendőrség az eset kapcsán ennyit közölt: „Február 4-én, vasárnap, nem sokkal délután 4 óra után egy felnőtt férfit őrizetbe vettek és megbilincseltek testi sértés miatt.” A hírek szerint összeverekedett valakivel a díjátadó kulisszái mögött.

link Forrás

Killer Mike amúgy három díjat kapott: a legjobb rap-album díjat a Michael című albumáért, a legjobb rap-dal díjat és a legjobb rap-előadás díját a Scientists and Engineers című számáért.

Killer Mike átveszi az egyik díját.
photo_camera Killer Mike átveszi az egyik díját. Fotó: LEON BENNETT/Getty Images via AFP

„Húsz évesen azt hittem, hogy menő dolog drogdílernek lenni” - mondta köszönőbeszédében. „40 évesen elkezdtem együtt élni a megbánással és azokkal a dolgokkal, amiket tettem. 45 évesen kezdtem el rappelni minderről. 48 évesen pedig itt állok, mint egy olyan ember, aki tele van empátiával és együttérzéssel azokért a dolgokért, amiket tettem”.

(Guardian)