Hárman zaklathattak a HÉV-en egy nőt, akinek az apja aztán a megállóban sniccerrel vágta meg az egyik férfi nyakát

bűnügy
február 05., 13:29

A Pest megyei rendőr-főkapitányság közölte, hogy egy férfi tapétavágó késsel vágta meg egy másik férfi nyakát egy HÉV-megállóban – írja a Telex.

A rendőrség szerint vasárnap a gödöllői HÉV-en utazott egy 21 éves nő, akit három ismeretlen férfi a gyanú szerint zaklatni kezdett, az egyikük akarata ellenére simogatta. A nő ezzel felhívta az apját, aki a megállóba sietett, és felelősségre vonta a három férfit.

Szóváltás és dulakodás alakult ki, és az apa egy nála lévő sniccerrel megvágta az egyik férfi nyakát. A sebesült férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

photo_camera Illusztráció: Globetrotter19/Wikipedia

A rendőrség garázdaság életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt folytat büntetőeljárást, a körülményeket vizsgálják. Az esetről a kerepesi polgármester, Gyuricza László azt írta: „Egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV megállóban. A lány apja dulakodásba keveredett a támadóval és torok magasságában megvágta. A támadó jelenleg mentőben van, nincs életveszélyben. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.”