K. Endre: A bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőknek már a két tisztességes hölgy nem indokolt lemondása sem elég

POLITIKA
február 15., 16:50

A bicskei gyerekotthon elítélt igazgatóhelyettese, K. Endre újabb nyilvános poszttal jelentkezett.

A bicskei gyerekotthon szexuális erőszakért elítélt volt igazgatójának bűntársa – akinek Novák Katalin államfő és Varga Judit akkori igazságügyi miniszter kegyelmet adott, és az ügybe bele is buktak – többek között azt írja:

„A nyilatkozatom megjelenése után sokan együttérzésüket fejezték ki felém, miután megismerték a tényeket. Ezt köszönöm és egyúttal jó látni azt, hogy egyre többen rájönnek a kegyelmi ügyem miatti hisztéria valós hátterére. És nem dőlnek be a keresztény irgalom fogalmát és a kegyelem intézményét nem ismerő bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőknek, akiknek már a két tisztességes hölgy szerintem nem indokolt lemondása sem elég, hanem ócska, álságos lejárató propagandával most már mindenkit besároznának, aki nem az ő szekerüket tolja, és azokat szolgálják, akiknek a pedofília elleni és szexuális torzítás elleni gyermekvédelem soha nem volt fontos, sőt ahol lehetett azt akadályozták.”

photo_camera Fotó: Varga Judit/Facebook

K. Endre azt is írta, hogy: „Végül elmondtam, hogy nagyon sajnálom a kegyelmi döntés miatt a köztársasági elnök asszonynak és a volt igazságügyi miniszter asszonynak is le kellett mondania az inkvizíciós és igaztalan médiahisztéria hatására, továbbá az engem ismét besározó médiakampány hatására elgondolkodom azon, hogy visszaköltözöm Erdélybe, ahol felmenőim is hozzá hasonló, köztiszteletben álló pedagógusok voltak és ahol idős édesanyám él. Felháborítónak tartom, hogy a csahos média már szülőfalumban is rossz híremet kelti és megpróbálja megosztani a helyi közösséget, akik ezt úgysem fogják hagyni.”