Az áldozatokért és a gyerekekért tüntetőkkel telt meg a Hősök tere

február 16., 18:33

Fancsikai Eszter is úgy tenne, mint Orbán Viktor, csak ő ezért börtönbe menne

A szexuális abúzus áldozatainak videója után Fancsikai Eszter youtuber beszél, de azt mondja most mint anya áll a tüntetők előtt. „Szeretnénk azt hinni, hogy egyszeri eset volt, a mi gyerekünkkel nem történhet meg ez. De tudjuk, hogy ez nem igaz, bárhol megtörténhet, otthon, iskolában, orvosnál.”

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Fancsikai felsorolja, hogy anyaként hány ember munkáját végzi. „Ha biztonságban akarom tudni a gyereket, akkor a köztársasági elnök is én legyek? Hadd ne! Nekem azt mondják, csináljam jobban. Miért nem az csinálja jobban, akinek ez a munkája, aki erre esküdött fel?”

„Két gyereket nevelek ebben a családbarát országban, ahol az első lélegzetét dohos, penészes kórházakban veszi.”

Szerinte a gyerekeit senki nem védi meg a bántalmazóktól, akiktől ő nem tudja. Felidézi Orbán Viktor szavait, aki egy videóban az ügy kapcsán azt mondaná, hogy ő a pedofilokat félbe hasítaná.

„Én is ugyanígy tennék, csak van egy nagy különbség köztünk: én ezért börtönbe mennék. A jog arra lenne, hogy ez helyettem elintézze. Másik különbség, hogy az én ügyvédem nem a pedofilt védené” – utalt ezzel arra, hogy a K. Endrét védő ügyvéd igencsak ismert a felcsúti körökben.

Szerinte bebizonyosodott, hogy az intézményekben nem tudnak vigyázni a gyerekekre.