Elfogták a tatabányai férfit, aki egy héten belül két nőt is megtámadott

bűnügy
február 19., 16:39

Egy héten belül két nőre is rátámadt az a 25 éves tatabányai férfi, akit pénteken fogtak el a rendőrök. A férfi letartóztatását a bíróság elrendelte.

link Forrás

Az első támadásról február 9-én kora reggel érkezett bejelentés: az ismeretlen tettes Tatabányán ütlegelt és földre lökött egy nőt, akit a rendőrség megfogalmazásával „szexuális cselekményre akart rávenni”, és miután ez nem sikerült, elvette a nőnél lévő pénzt, majd elmenekült.

Február 16-án, pénteken a férfi ismét erőszakoskodott egy nővel, aki ellökte magától a támadót, és elfutott a helyszínről. A nő azonnal bejelentést tett a rendőrségen, és részletes személyleírást adott a támadójáról.

A rendőrök aznap elfogtak egy 25 éves helyi férfit, akinek a lakásán megtalálták azt a hátizsákot is, ami nála volt a második támadásnál, és amiről a második sértett adott leírást.

A második támadás helyszíne
photo_camera A második támadás helyszíne Fotó: police.hu

A férfi ellen szexuális erőszak és annak kísérlete, valamint kifosztás gyanúja miatt indult eljárás. A kihallgatása után a rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság hétfőn el is rendelt. (police.hu)