Fáklyás békemenetet tart Bicskén a fideszes polgármester

belföld
február 22., 08:50

Frissítés 12:39 - A bicskei békemenet eseményét és a hozzá kapcsolódó bejegyzéseket időközben törölhették vagy privátra állíthatták a közösségi oldalakon.

Fáklyás békemenetet szervez Bicske fideszes polgármestere, a szárligeti és óbaroki független, de kormánypárthoz mégis közel álló polgármesterekkel közösen - hívta fel rá a figyelmet olvasónk. A hazai gyermekvédelem jobb működése, jól finanszírozottsága és áldozatsegítése helyett a „béke” mellett menetelnek.

Március 15-én, a kampányhajrában a fővároson is végigvonulhatnak a kormány leglelkesebb támogatói, a tervek szerint

az Isten, a haza és a család szentháromságáért való kiállásként. Mindezt azután, hogy a cikkünk nyomán kirobbant botrányba belebukott Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter, akik elnöki kegyelmet adtak K. Endrének, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, akit a pedofil bűncselekmények eltussolási kísérlete miatt jogerősen elítéltek.

link Forrás

Az eseményen Bálint Istvánné, Bicske fideszes polgármestere mond beszédet.

A széles körben a Békemenetek szervezőjeként ismert Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke, Csizmadia László szerint a kegyelmi botránnyal a jobboldal „erkölcsi talapzatot szilárdított meg”, mivel a botrány miatt lemondott Novák Katalin államfő és Varga Judit volt igazságügyi miniszter felismerte, hogy most olyan erkölcsi példát mutathat, hogy Istentől, hazától és a magyar családoktól is számíthatnak megbocsátó kegyelemre. Riportunk a legutóbbi fővárosi Békemenetről.

link Forrás

Címlapon: Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon, Bicske. Fotó: Kristóf Balázs/444