Márkás italokkal, cigarettával, ajándékokkal hálózta be a fiatalokat a 63 éves szigetszentmiklósi pedofil

bűnügy
február 28., 09:23

Egy édesanya bejelentése alapján kezdett el nyomozni a rendőrség Szigetszentmiklóson: a nőnek feltűnt, hogy kamasz fia italozik, kimaradozik, bezárkózik. Beszélgetéseik alapján áll össze a kép: egy idős férfi városszerte tinédzsereket traktál itallal, cigarettával, ajándékokkal, miközben nem rejti véka alá vonzódását a fiatalokhoz.

A rendőrség a kamasz fiú baráti társaságának tagjait is meghallgatta, és körbejárták a fiatalok által kedvelt szórakozóhelyeket is, így sikerült azonosítaniuk a 63 éves pedofil három áldozatát.

photo_camera Lefoglalt jelmez az alagsorból.
Fotó: Police.hu

A nyomozók a 63 éves S. Tibort 2024. február 12-én fogták el, házának alagsori szeparéjában - többek között - szexruhákat (a Police.hu oldalán közzétett videó tanúsága szerint például egy békajelmezt), maszkokat, szexuális segédeszközöket, foglaltak le. Számos budapesti ingatlanából digitális adathordozókat vittek magukkal. Kihallgatásán elmondta, szerinte nincs semmi kivetnivaló alantas ösztönei kielégítésében. Módszere egyszerű volt: márkás italokkal, cigarettával behálózta áldozatait, akiknek szexuális ajánlatokat tett. Az ajándékokért perverz vágyai kielégítését kérte, amelyekért esetenként 5-10 ezer forintot is kínált.

A korábban hasonló bűncselekmény miatt már büntetett, azóta letartóztatott S. Tibor ellen több rendbeli gyermekprostitúció kihasználás bűntettének, valamint kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja tovább az eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.