A Micimackó: Vér és méz lett az év legrosszabb filmje

FILM
március 09., 13:38

Tarolt a Micimackó: Vér és méz című slasher horror az Arany Málna-díjátadón, tíz kategóriából ötöt megnyert az A. A. Milne regényéből készült sorozatgyilkosos adaptáció, írja a BBC. A Micimackó megkapta többek között a legrosszabb filmnek, a legrosszabb forgatókönyvnek, a legrosszabb rendezőnek járó díjakat is. Micimackó és Malacka, akik a filmben vérszomjas gyilkosokként jelennek meg, pedig a legrosszabb képernyős páros lett.

link Forrás

Az új Feláldozhatók-film (Feláldozh4tók) is kapott két díjat, Sylvester Stallone - akit eddig összesen 16-szor jelöltek Arany Málna-díjra - lett a legrosszabb férfi, míg Megan Fox a legrosszabb női mellékszereplő. Utóbbi bezsebelte a legpocsékabb női főszereplőnek járó díjat is a Johnny & Clyde című filmben nyújtott alakításáért. A legrosszabb férfi főszereplő Jon Voight lett.

Díjazzák azt is, aki egy Arany Málna után mégis fel tud állni, és ismét jelentős alakítást tesz le az asztalra: ezt idén Fran Drescher kapta. A magát az Oscar undok unokatestvérének tekintő Arany Málna-díjakat 1980 óta ítélik oda. A kiválasztásban körülbelül 1100 szakmabéli dönt az Egyesült Államokban és a világ több mint 20 másik országában.