Szerinted mi a jó hely az Észak-Dunántúlon 2024-ben?

szolgálati közlemény
március 19., 17:57

A 444 először 2019-ben adta ki nagy sikerű kalauzát, a 444 jó hely Magyarországon útikönyvet. Idén teljesen felújítjuk, újraírjuk, ismét kiadjuk a kötetet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig.

A kalauzt 8 fejezetre osztjuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan, néhány nap alatt be lehet járni, Nyugat-Magyarországtól a Dél-Alföldig.

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például az Észak-Dunántúlt ami szerintünk nagyjából a kékkel jelölt területet foglalja magában:

Itt van Székesfehérvár és Győr, Veszprém és Esztergom, a Bakony és a Szigetköz, a Vértes és a Gerecse. Na de szerinted mi az a jó hely az Észak-Dunántúlon, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is? Pont te ismered a legjobb kirándulóutat? Egy olyan szálláshelyet, ahova tökéletes elvonulni? Egy jó kocsmát? Éttermet? Látnivalót? A

jo@444.hu

címen várjuk a tippjeidet. A tárgy legyen az, hogy „Észak-Dunántúl”.

A levélírók közt 10 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb tippeket!

(Játékszabály)