Pazar panorámájú ingatlant vásárolt Rogán Antal ügyvéd barátja a Hármashatár-hegyen

gazdaság
április 01., 14:52

Nem tud elszakadni az ingatlanok világától Fintha-Nagy Ádám ügyvéd-üzletember, aki Rogán Antal propagandaminiszter V. kerületi polgármestersége idején számos belvárosi önkormányzati lakáshoz jutott hozzá kedvező áron. Amiről azóta biztosan tudni lehet a sajtóban megjelent információk alapján: bevásárolt Rogán Antal feleségének falujában, Dédestapolcsányban, ahol a Serényi-kastélyt vette meg, tavaly pedig a XII. kerületben jutott hozzá 893 millió forintért egy romos villaépülethez.

Most maradt a tágabb értelemben vett hegyvidéken, egy természetvédelmi területen fekvő, pazar panorámájáról híres ingatlan került a tulajdonába.

A Hármashatárhegy Udvarház Szolgáltató Kft.-nél 2024. február 21-én volt tulajdonosváltás: az egyesült királyságbeli CP Holdings leányvállalata, az Interag Zrt. helyett a Dunai Fedélzet Vagyonkezelő Zrt. lett a többségi tulajdonos, mellette kisebbségi részesedést szerzett a Crown Holding Kft. A tranzakciót már 2022-ben elindították, viszont csak most zárult le, ez a cégbíróságra benyújtott dokumentumokból derül ki.

Pazar a kilátás nyílik a városra az épületből
photo_camera Pazar kilátás nyílik a városra az épületből Fotó: Udvarház Étterem/Facebook

A Dunai Fedélzet Vagyonkezelő Zrt.-nek három tulajdonosa van:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.