18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Agyonszúrta a barátját, 2 kislányát kilökte a kocsiból a belső sávban, aztán fának vezetett és meghalt a napfogyatkozástól rettegő asztrológus influenszer

bűnügy
április 12., 11:10
photo_camera Danielle Johnson

Az április 8-i, az Egyesült Államok és Mexikó területén megfigyelhető teljes napfogyatkozás szokás szerint igencsak felizgatta az összeesküvéselmélet-hívőket. A későbbi események fényében ez különösen igaz volt egy Danielle Johnson nevű fiatal, kétgyermekes kaliforniai anyára, aki százezer követővel rendelkező asztrológus influenszerként, reiki-oktatóként és énekesként kereste a kenyerét.

A napfogyatkozást megelőző napokban Johnson egy rakás összeesküvés-elméletet retweetelt a COVID-dal kapcsolatos képzelgésektől a pedofil-zsidó világ-összeesküvésig, de a legtöbb zavaros posztjában azt fejtegette, hogy a csillagászati jelenség valójában valami nagy és borzalmas érkezésének a jele, ami miatt mindenkinek oldalt kell választania. Ezek közül egyetlen, április 5.-i bejegyzésére tett figyelmeztetést a Twitter, arra, amelyikben konkrétan arról ír, csupa nagybetűkkel, hogy itt az apokalipszis, de ezt is csak utólag, a tragikus események ismeretében tették meg.

Április 8-ának reggelén, vagyis néhány órával a napfogyatkozás előtt, a pár Woodland Hills-i lakásában Johnson váratlanul rátámadt partnerére, Jaelen Chaneyre, aki a kisebbik lányának az apja, és halálra késelte a férfit.

Ezután autóba ült két lányával, levezetett nagyjából 40 kilométert, majd a hatsávos, forgalmas autópálya egyik belső sávjában haladva előbb a 8 hónapos, majd a 9 éves lányát lökte ki a kocsiból.

A rendőrség beszámolója szerint a járni még nem tudó csecsemőt azonnal elütötte egy mögöttük haladó autó, és helyben meghalt, a súlyosan sérült kisiskolás azonban csodával határos módon lábra tudott állni, és sikeresen lemenekült az útról. Így végül ő maradt egyedül életben a családból.

Az anya tovább tíz kilométer után lehajtott az autópályáról, majd nagy sebességgel egy fának vezette a kocsiját, és a helyszínen meghalt.

(via Fox11)