Szerinted mi a jó hely Észak-Magyarországon 2024-ben?

szolgálati közlemény
április 16., 16:42

A 444 először 2019-ben adta ki nagy sikerű kalauzát, a 444 jó hely Magyarországon útikönyvet. Idén teljesen felújítjuk, újraírjuk, ismét kiadjuk a kötetet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig.

A kalauzt 8 fejezetre osztjuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan, néhány nap alatt be lehet járni, az Észak-Dunántúltól a Dél-Alföldig.

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például Észak-Magyarországot, ami a mi könyvünkben a Börzsönytől a Mátrán és a Bükkön át egészen a Zemplénig terjedő terület lesz:

Ez az ország természeti szépségekben talán leggazdagabb területe, itt van Eger és Tokaj, az ország legjobb Budapesten kívüli étterme, és annyi kirándulási lehetőség, hogy fájó szívvel kell köztük válogatnunk. Na de szerinted mi az a jó hely, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is?

Egy titkos tó, amit csak a helyiek ismernek? Egy olyan kilátó, ahonnét mindent látni? Egy különlegesen kényelmes és kedves szálláshely? Vagy valami más? A

jo@444.hu

címen várjuk a tippjeidet. A tárgy legyen az, hogy „Észak-Magyarország”.

A levélírók közt 10 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb tippeket!

(Játékszabály)