Látom remeg a bajsza! Ön remeg! 3 olvasójuk van! – Magyar Péter összecsapott a kormánymédiás heccelő emberrel

POLITIKA
április 19., 09:58

Ki remeg? Ez volt az egyik kulcskérdése annak a talányos videónak, amit a Magyar Nemzet láthatólag Magyar Péter lejáratásának szándékával publikált.

A videó eleve igen szórakoztató, mert bár a Magyar Nemzet szándékait csak találgatni lehet, feltehetőleg nem azt szerették volna dokumentálni, hogy:

  1. Random Békés megyei állampolgárok küldik el az emberüket kórusban a büdös francba.
  2. A riporterük olyan stílusban próbálja provokálni Magyart, hogy ha ő faggatná, az orosz hadseregben szolgáló kannibál, Gyenisz Gorin is rokonszenves arcnak tűnne.

A videó a melléhelyezett szöveg alapján azt próbálná valójában illusztrálni, hogy Magyar Péter nem válaszol a neki feltett kérdésekre, a követői pedig valóságos lincselők. A kérdések elvileg arra vonatkoznak, hogy Magyar pártja üzleti kapcsolatban áll-e a Bajnai Gordonhoz köthető Datadat cégcsoporttal. A riporter annak ellenére „kérdezi meg” századjára is ugyanazt, hogy Magyar korábban már megmondta neki, hogy nem ismeri Bajnai Gordont, és nincs kapcsolatban a Datadattal.

Az egyik korai csúcspont az, amikor a hergelést egészen extrém szélsőségig elvivő, éppen egy klasszikus hergelővideót készítő hergelőember, miután Magyar odakiáltja az utcán rá váró embereknek, hogy ki zaklatja, sértetten megjegyzi, hogy

„Ez a hergelés, ez megy, úgy látom!”Magyar meglepően jól állja a szituációt, aztán jön a Nagy Finálé, ami egy, a XXI. század elejének Magyarországán játszódó színdarab kulcsjelenete is lehetne:

link Forrás

Magyar Péter: (Remegő hangon) Ne legyen ideges, látom remeg a bajsza!

Mediaworksös Embervadász: Ön remeg! (Olyan átszellemült hangon, amit az ember mondjuk a gyereke születése után szokott érezni, vagy ahogy a versmondók fel szoktak kiáltani Kosztolányi Dezső Hajnali részegségének szavalása közben annál a sornál, hogy „az égbe bál van, minden este bál van”.) Ne haragudjon, Ön remeg!

M.E.: Ehehehe.

M.E.: A honlapjuk alapján a Lundával kapcsolatban vannak.

M. P.: Megengedi, hogy beszéljek az emberekkel?

M.E.: Megengedem. A honlapjuk alapján a Lundával kapcsolatban vannak.

M.P.: Senki nem kíváncsi Önökre. Három olvasójuk van, uram. Három. Az Önöknek az alapító főszerkesztője…

M.E.: A honlapjuk alapján a Lundával kapcsolatban vannak.

M. P.: Pethő Sándor – hiába mondja többször – az Önök alapító főszerkesztője, Pethő Sándor

M.E.: De ezek szerint semmit nem akar erről mondani?

M.P.: Forog a sírjában, uram.

M.E.: (Boldogságtól kicsit elfúló hangon) És látja, Ön remeg!

A teljes Magyar Nemzet-videó itt tekinthető meg.