Szerinted mi a jó hely a Dél-Dunántúlon 2024-ben?

szolgálati közlemény
április 24., 13:43

A 444 először 2019-ben adta ki nagy sikerű kalauzát, a 444 jó hely Magyarországon útikönyvet. Idén teljesen felújítjuk, újraírjuk, ismét kiadjuk a kötetet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig.

A kalauzt 8 fejezetre osztjuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan, néhány nap alatt be lehet járni, az Észak-Dunántúltól a Dél-Alföldig.

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például a Dél-Dunántúlt, ami a mi könyvünkben nagyjából Tolna és Baranya megye, valamint Somogy a Balatontól kicsit távolabb eső része lesz:

Itt van Villány és Szekszárd, a Zselicség és az Ormánság, a Mecsek és a Somogyi-dombság, és persze mindenki kedvenc magyarországi nagyvárosa, Pécs. Na de szerinted mi az a jó hely a Dél-Dunántúlon, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is?

Egy hangulatos kocsma, amit csak a helyiek ismernek? A világ legnyugisabb faluja? Egy különlegesen kényelmes és kedves szálláshely? Vagy valami más? A

jo@444.hu

címen várjuk a tippjeidet. A tárgy legyen az, hogy „Dél-Dunántúl”.

A levélírók közt 10 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb tippeket!

(Játékszabály)