„Magyar Péter megette a saját anyját, és nagyon ízlett neki”: Bödőcs megcsinálta az új Híradót, amiben Putyin végre örökbe fogadja Dzsudzsák Balázst

KULTÚRA
május 04., 18:36

Mint a rendszerváltás előtti esti fél nyolcas Híradó elején, az évtizedeken át mindenkibe beégő főcímzene alatt beforog lassan a kamera, csak az operatőr háta mögött a régi tévészékház helyett most az aktuális információs főhadiszállást, a Karmelitát láthatjuk, mielőtt jön az első hír: Magyar Péter megette a saját anyját, és nagyon ízlett neki. Jó estét kívánok, ez itt a Híradó.”

link Forrás

Az apparatcsiköltönyt és fejformát öltő, körszakálla miatt alig felismerhető Bödőcs Tibor szombaton kikerült videója négy és fél percben mutatja be, hol tart nagyjából a közpénzekből fenntartott magyar közmédia közszolgáltatása.

A mondjuk hogy neobolsevik retrofuturista stílusjegyeket mutató híradórészlet az intró után is egyenletesen erős marad. Anélkül, hogy minden poént lelőnénk, egy váratlan orosz-magyar csúcstól kb. errefelé megyünk, mielőtt eljutunk a Rákai Kálmán rendezte nemzeti pornófilmigig:

  • Hungarikummá nyilvánították Oroszországot, a magnumpéniszű Vlagyimir Putyin örökbe fogadta Dzsudzsák Balázst;
  • Orbán Viktor egy üveg tokaji aszúval és Szabolcs-Szatmár-Bereggel ajándékozta meg az orosz vezetőt;
  • a bicskei áldozatok végre elnézést kértek Balog Zoltántól, Varga Judittól és Novák Katalintól,
  • az MSZP passziánszklubbá alakult;
  • az USA nagykövetségén körülmetélték Gyöngyösi Mártont;
  • „Maroknyi, főleg drogosokból álló részeg balos csőcselék jelenlétében távolíttatta el az agresszív, feleséggyilkos áruló Magyar Péter a jobb lapockájáról a Schmidt Mária tetoválást” .