A 25 éves cseh férfi kézen fogva sétált és szexelt a későbbi áldozatával a Tiszai pályaudvaron, mielőtt elvágta a nő torkát

bűnügy
május 06., 13:49

A rendelkezésre álló kamerafelvételek szerint a magyar áldozat, akinek a holttestét szombaton találtak meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, nem sokkal a meggyilkolása előtt még kézen fogva sétált a későbbi gyilkosával a peronon, sőt szexelt is az elkövetővel, egy 25 éves cseh férfivel, akit másnap fogtak el – tudta meg az ügyészségtől a 24.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a lapnak azt mondta: „A nő és az emberöléssel gyanúsított cseh férfi együtt jelentek meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, majd kézen fogva sétáltak a peronon a rendelkezésre álló kamerafelvételek szerint. Később együtt mentek be az állomáson lévő mosdóba is, majd innen elmentek egy üzemi területen lévő bokros részre. Itt a magyar nő levetkőzött, majd állva közösült a cseh férfival, aki ezt követően elvágta az áldozata torkát.”

A férfi a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűnösségét, letartóztathatják, és mivel cseh állampolgár, fel kell tárni azt is, hogy követett-e el korábban más, esetleg hasonló jellegű bűncselekményeket is – közölte a szóvivő.