Szerinted mi a jó hely a Dél-Alföldön 2024-ben?

szolgálati közlemény
május 07., 18:38

A 444 először 2019-ben adta ki nagy sikerű kalauzát, a 444 jó hely Magyarországon útikönyvet. Idén teljesen felújítjuk, újraírjuk, ismét kiadjuk a kötetet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig.

A kalauzt 8 fejezetre osztjuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan, néhány nap alatt be lehet járni, a Balatontól a Észak-Magyarországig.

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például az Dél-Alföldet, ami a mi felosztásunkban Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyéket foglalja magába:

Itt van Szeged, Szentes és Gyula, a Tisza és a Körösök, a Kiskunság és Pusztaszer. Na de szerinted mi az a jó hely a Dél-Alföldön, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is? Egy strand, amit csak a helyiek ismernek? Egy csárda, ahol tényleg jót lehet enni? Egy olyan látnivaló, amiről más még csak nem is hallott? Egy szuper szálláshely? A

jo@444.hu

címen várjuk a tippjeidet. A tárgy legyen az, hogy „Dél-Alföld”.

A levélírók közt 10 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb tippeket!

(Játékszabály)