Remegtek a falak, úgy üvöltözött a PSG elnöke Mbappéval, amiért kihagyta őt a búcsúvideójából

futball
május 14., 15:09

Nem lehet állítani, hogy békésen válik el egymástól a távozását múlt héten bejelentő Kylian Mbappé és a francia rekordbajnok Paris St. Germain. Állítólag háborús a hangulat a klubnál, ahol a tulajdonos katari emír és a klubelnök Nasser Al-Khelaïfi nem boldog, amiért le kell mondaniuk a világ egyik legértékesebb játékosáról.

Mbappénak lejárt a szerződése Párizsban és így ingyen igazolhat oda, ahova akar, és minden forrás úgy tudja, hogy a Real Madridhoz akar – és fog.

Mbappé vasárnap a Toulouse elleni hazai bajnokin búcsúzott a közönségtől. A fogadtatása vegyes volt: az ultrák egy csoportja kifütyülte, egy másik szurkolói csoport viszont hatalmas drapériával köszönte meg az elmúlt éveket a 2018-ban Monacóból igazolt játékosnak.

A Le Parisien vasárnap arról írt, hogy Mbappé és Al-Khelaïfi klubelnök között minden kapcsolat megszakadt azóta, hogy a futballista bejelentette neki távozási szándékát, amit aztán később egy rövid videóüzenetben közölt a szurkolókkal is.

A francia lap szerint épp ez a rövid videóüzenet az, ami aztán végleg kiborította a bilit kettejük között. Al-Khelaïfi hiába kereste Mbappét, nem tudott vele időpontot egyeztetni. A vasárnapi Toulouse elleni bajnoki előtt egy órával, az újság egyik forrása szerint, valósággal remegtek a falak, amikor az elnök az egyik öltözőben felkérdezte a távozó klublegendát.

link Forrás

Az elnököt állítólag az borította ki, hogy Mbappé mindenkinek megköszönte az elmúlt hat évet, a szurkolóknak, a sportigazgatóknak és edzőknek név szerint is, szinte a szertárosnak is, de az emírről és az elnökről szót sem ejtett.

Ez a jelek szerint nagyon rosszul esett Al-Khelaïfinak, aki pedig 2021-ben minden idők legjövedelmezőbb szerződését kötötte a francia játékossal. Sajtóhírek szerint két éves szerződése évente 72 millió eurót hozott számára, amit aztán az opcióját kihasználva egy évvel meghosszabbított. Újat viszont már nem kíván kötni.

link Forrás

Később a PSG szóvivője tagadta, hogy lett volna veszekedés, azt viszont nem, hogy lett volna találkozó a meccs előtt a játékos és az elnök között.

A meccset 3-1-re elveszítette a PSG, de az egyetlen hazai gólt a meccs első perceiben Mbappé lőtte. Nem is akármilyet:

(Le Parisien)

Kiemelt videóink