Listavezetők vitája élőben, Deutsch és Magyar Péter nélkül


71 poszt
Időrend
május 17., 21:23

Köszönjük a figyelmet!

A közönség megtapsolta az EP-listavezetőket, akik elfogadták a meghívást, a vitának vége, búcsúzunk mi is!

május 17., 21:16

Donáth: A politika nem csak arról szól, hogy mit tettünk le az asztalra, hanem hogy milyen értékeket képviselünk

A Momentum politikusa büszke arra, hogy munkájuk miatt megrendült az Orbán-rendszer. Hittek abban, hogy ami szívükön, az a szájukon is, ők nem újrabrandelni akarják a jelenlegi rendszert, nem akarják kiszolgálni az orbánizmust és kádárizmust.

Azt mondta, megalkuvás nélkül ki fognak állni a szélsőségek és a kirekesztés ellen, ezért támogatják a kisebbségek egyenjogúságát, a melegek házasságát és az örökbefogadást, de büszkén beleállnak a választás szabadságába is, legyen szó akár az életvédelmi döntésről. Ez az a liberális politika, amire a támogatást kér, és amiért mások nem állnak ki.

május 17., 21:16

Dobrev: Ne legyünk kishitűek, nincs időnk 26-ig várni

Nem alkalmas az emberek politikai képviseletére, aki 16 éve nem mer vitatkozni, nem meri a választópolgároknak megmutatni, hogy mit képvisel. A demokrácia alapja, hogy a választók megtudják, mire adják a szavazatukat. Én erős Európát, erős Magyarországot és Európai Egyesült Államokat képviselek, ez több, mint program, ez az én hitvallásom – mondta az utolsó záróbeszédben Dobrev Klára. Szerinte ma Magyarországon többségében vannak az európai magyarok, azok, akik nem akarják, hogy a kormány kirángassa az országot az EU-ból. "Ne legyünk kishitűek, ha meg tudjuk mutatni az erőnket június 9-én, akkor el fogjuk érni, hogy ez a rendszer hamarabb megbukjon, mert nincs időnk 26-ig várni".

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444


május 17., 21:11

Közösséggel és Robon Hood Alappal zár Le Marietta

A Kutyapárt mindig a közösségi működésre és a közösségek együttműködésre épít, az EP-ben is így fognak dolgozni. Azt szeretnék, hogy minél több beleszólása legyen a magyaroknak abba, hogyan születnek a döntések az Európai Parlamentben. Emellett ismét beszél Le Marietta arról, hogy létrehozzák a Robin Hood Alapot.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444


május 17., 21:11

Záróbeszédek jönnek

Toroczkai kezd. Sajnálatát fejezet ki megint, hogy Magyar és Deutsch nem jelent meg, férfiként gyáva módon megfutamodtak, pedig fontos lett volna tisztázni, hogy ők, akik nemzeti politikát hirdetnek - de valójában globalisták -, hogyan szolgálták volna a magyar érdekeket. Megismételte az állítását, miszerint aki azt üzeni, hogy a Fideszt június 9-én meg lehet buktatni, az hazudik. Azt kell átgondolni, hogy ki képviseli a következő 5 évben Magyarországot az EU-ban.

május 17., 21:07

Dobrev: A biztonsághoz az kell, hogy egy erős Európa tudjon ránk vigyázni

És a DK-MSZP-Párbeszéd képes erős Európát létrehozni.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444