18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Előkerült egy hiperdurva videó, amin Diddy rapper a nyakánál lerántja, a földön rugdossa, majd a ruhájánál fogva vonszolja a barátnőjét (18+)

bűnügy
május 18., 14:07

A CNN publikált egy 2016-ban készült videót, amin állításuk szerint az látható, ahogy Sean “Diddy” Combs rapper-producer-üzletember részegen megveri akkori barátnőjét, Cassie Venturát egy szálloda folyosóján. Mivel a videón látható események pontról pontra megegyeznek azzal, ami abban a feljelentésben szerepelt, amit korábban Ventura tett Combs ellen, a felvétel hitelesnek tűnik. (Aki annyira kiváncsi rá, a CNN cikkében meg is nézheti a tényleg felzaklató eseménysort, de nem ajánlom.)

A helyszín egy azóta bezárt Intercontinental szálloda Los Angeles Centruy City nevű városrészében. A több biztonsági kamera felvételeiből összevágott videón a következő látható: egy nő táskákkal a kezében odamegy a lifthez, őt nemsokára egy félmeztelen, a dereka köré tekert törülközőt egy kézzel fogó férfi követi futva. Ahogy utoléri a lift előtt, tétovázás nélkül tarkón ragadja és a nyakánál fogva, nagy erővel a földre dobja, majd tiszta erőből belerúg a mozdulatlanul fekvő nőbe. Ezután összeszed a földről két táakát, majd még egyet belerúg a fekvő nőbe, aztán a ruhájánál fogva vonszolja egy kicsit.

A nő feljelentése szerint a történtek előzménye az volt, hogy a hullarészeg Combs a szállodai szobájukban ököllel úgy arcon vágta, hogy monoklija nőtt, majd elaludt. Ventura ekkor próbált meg kislisszolni, de a férfi felébredt és őrjöngve, közben kiabálva utána eredt.

A videón látható, hogy miután már nem a földön vonszolta a nőt, Combs a táskákkal visszasietett a szobába, miközben Ventura egy szállodai telefonon hívott valakit. Combs ezután visszatért a liftek előtti térbe, belökte Venturát egy sarokba, majd leült egy székre és a mellette lévő dohányzóasztalkáról több tárgyat is a nő felé dobott.

A feljelentés szerint ezek üveg vázák voltak. A feljelentésben Ventura egyébként azt mondta, hogy a liftnél történt incidens után taxival hazament, de annyira félt Combs későbbi bosszújától, hogy rövidesen visszatért a hotelbe, hogy inkább bocsánatot kérjen, amiért elmenekült. Amikor odaért, a szálloda biztonsági személyzete kérlelni kezdte, hogy üljön vissza a taxiba, mert időközben megnézték a kamerafelvételeket és tudták, mi történt nem sokkal korábban.

A feljelentés szerint Combs ezután 50 ezer dollárt fizetett a felvételekért a hotelnek. (A CNN nem utal arra, hogy ők kitől szerezték meg azt.) A feljelentés egyébként azt is tartalmazta, hogy Ventura szerint Combs 2018-ban megerőszakolta őt és viharos, 9 éven át tartó kapcsolatuk során végig abúzálta testileg és lelkileg. Az ügy végül peren kívüli egyezséggel zárult tavaly novemberben.

Azóta további 3 nő és 1 férfi jött elő azzal, hogy Combs különböző módokon erőszakoskodott velük. Erről ezt a nagy cikket írtuk korábban.