Kósa Lajos szerint Magyar Péter olyan, mint egy kék bálna

humor
május 20., 15:50

Végre Kósa Lajos is értékelte Magyar Péter debreceni tüntetését. Szerinte Magyar Péter a Nagytemplom előtt „kicsit tájidegen volt, mint az akácfa a Nagyerdő tölgyesei között”. A város országgyűlési képviselője Bayer Zsolt műsorában úgy számolt, hogy 6-7 ezer ember lehetett kint, „2000-2500 volt debreceni, akiket ismertünk, a többiek szemmel láthatólag látogatók voltak”. Majd Kósa megállípatotta, hogy ha 2022-ben az ellenzéknek 35-40 ezer szavazója volt, akkor ez a 2500 nem számít soknak. De szerinte ezek is inkább csak bámészkodók voltak:

„Úgy voltam vele, mint amikor a Hajdú-Bihari Napló április 1-jén megírta, hogy a csónakázó tóba, Nagyerdőn kék bálnát hoznak. Akkor sok ezer ember kiment, és várta a kék bálnát. Tehát az emberek kíváncsiak: jön a Magyar Péter, meg kell nézni. Olyan, mint a kék bálna, tudjuk, hogy van. Most ide jött a városba, kimegyünk, de azért otthon nem tartanánk, nem?”

Szerinte az általuk kitett nadrágszíjas és anyák napi plakátok minden idők leghatékonyabb kampánya volt, hiszen csak 150 ezer forintot költöttek rá, és mindenki ezzel foglalkozott.

A Fidesz alelnöke ezen kívül még sok mindenről beszélt, amit írásban nehéz lenne megfelelően visszaadni, teljes stand-upot itt érdemes megnézni:

link Forrás


Kiemelt videóink