Nem fizette ki a nagyképernyős TV-jét, letartóztatták Sean Kingston énekest

külföld
május 24., 10:02

Razziázott a rendőrség Sean Kingston (valódi nevén Kisean Anderson) énekes/rapper floridai otthonában, ahol az anyját is letartóztatták. Sean Kingstont februárban azzal vádolta meg egy cég, hogy nem fizette ki teljes egészében egy nagyképernyős tévé és az ahhoz tartozó hangrendszer árát.

photo_camera Fotó: KATE FRESE/Getty Images via AFP

Sean Kingstont végül a dél-kaliforniai Fort Irwinben vették őrizetbe csalás és lopás vádjával egy floridai körözés alapján. Kingston később Instagramján közölte, ügyvédei „mindent elintéznek”.

A BBC bírósági dokumentumok alapján azt írja, a Ver Ver Entertainment állítása szerint az énekes 2023 szeptemberében a közösségi médián vette fel velük a kapcsolatot, hogy egy 232 hüvelykes, Colossal TV-t és egy hangrendszert vásároljon tőlük. A cég szerint Sean Kingston „számos hamis állítással” bírta rá őket, hogy „a lehető legkisebb előleggel” kaphassa meg a termékeket, cserébe azt ajánlotta, Justin Bieberrel együtt készít reklámvideókat a cég számára. Az énekes végül nem fizette ki a fennmaradó összeget, a cég cserébe pedig beperelte szerződésszegés miatt. (BBC)