Annyit hazudott a TV2 Juhász Péterről, hogy a politikus 1 óra 45 perces videót tudott összevágni csak az elhangzott helyreigazításokból

POLITIKA
május 26., 11:05
photo_camera Juhász a helyreigazításmaratont figyeli.

Olyan videót posztolt ki a Youtube-ra Juhász Péter, Budapest Belvárosának ellenzéki polgármester-jelöltje, ami pontosan illusztrálja, hogy hogyan és mennyi lejárató hazugsággal próbálja a Fidesz tönkretenni azt, aki a célkeresztjébe kerül.

A Rogán Antalt 2016-ban bűnözőnek nevező Juhászt a fideszes politikus által emiatt indított per kezdete után a kormánymédia megpróbálta tönkretenni. Juhászról pár hónap leforgása alatt több száz, minden egyes esetben kizárólag hazugságokat tartalmazó cikk és tévéadás jelent meg, amik miatt a politikus sorozatban pereket indított. Ezeket meg is nyerte.

A TV2-t jogerős bírósági ítélet kötelezte arra, hogy a Tények című műsorban 16 alkalommal adjon le egy extrém hosszú helyreigazítást. Azért extrém hosszút, mert annyira sok hazug tényállítást tettek, hogy csak ezek pontos felsorolása közel két óráig tartana. A tévé nem teljesítette a jogerős ítéletet: a helyreigazításokat az elmúlt 8 év során pár másodperces darabokban adták le, de még mindig nem voltak hajlandók leadni az összes előírtat.

Juhász most olyan videót tett közzé, amiben pattogatott kukoricával a kezében végignéz egy olyan videót, amihez összevágta a TV2-n már leadott, egyenként csak néhány másodperces helyreigazításokat. A politikus az elején rövid, bő egyperces bevezetőt mond, majd megnyomja a play gombot, ami után 1 óra 44 percen át kizárólag az összevágott helyreigazítások pörögnek.

link Forrás

A bevezetőből derül ki, hogy Juhász pert indít a magyar állam ellen is, mivel a jogerős ítéletek ellenére sem tudta kikényszeríteni, hogy a TV2 teljesítse a bíróság által megállapított kötelezettségeit.

Az experimentális filmből indirekt módon kiderül, hogy Juhász nem szereti a popcornt, mert a végén se hiányzik pár szemnél több a pattogatott kukoricájából.

Kiemelt videóink