Horogkeresztes tetkókkal hozna komoly változásokat Tátra az egyik független jelölt

képzavar
június 03., 14:21

Hisszük, hogy komoly változások kellenek a város vezetésében ahhoz, hogy az infrastruktúrát és az itt élők kényelmét növelni tudjuk. Nem szeretnénk semmilyen pártba vagy mozgalomba tartozni. Mi szimplán egy azonos szemlélettel rendelkező csapattá kovácsolódtunk az elmúlt időszakban, akik a város fejlődését tartják szemük előtt” - ezzel jelentette be a jelöltjeit a Komárom-Esztergom megyei Tát független polgármesterjelöltje, Losonczi Dániel.

Azonban az Együtt Közösen Tátért egyik jelöltje a közösségi oldalain mégis elárult egy keveset arról, milyen mozgalmakkal tudna szimpatizálni. A Telex írta meg, hogy Soltysiak Edina horogkereszteket tetováltatott magára, az alkarján pedig az SS jelszava olvasható németül.

photo_camera Fotó: Soltysiak Edina/Facebook

A képviselőjelölt egyik lapockáján egy Hitler-portré látható, a másikon pedig egy (tükrözött) horogkereszt.

photo_camera „Érdeklődöm az innovatív fejlesztések irányába, megújuló energiák felé, valamint az elektromos autózást is támogatom immáron 5 éve.”
Fotó: Soltysiak Edina/Facebook

De a lap által összegyűjtött instagramos képeken látható, hogy derekán a 88 és a 14 számok olvashatók, ami a neonáci szubkultúrában Hitlerre utaló üzeneteknek számítanak. Ráadásul a náci kódokra még egy birodalmi sassal is ráerősített a feneke felett.

Kiemelt videóink