Magyar: Jó eredményre számítunk, olyanra, ami talán a Holdról nem is fog látszani, de a Karmelita kolostorból bizonyosan

POLITIKA
június 06., 17:57

„Mi egy jó eredményre számítunk, egy olyan eredményre (…), ami talán a Holdról nem fog látszani, de a Karmelita kolostorból bizonyosan”, mondta Magyar Péter az RTL-nek adott hosszú EP-listavezetői interjújában. Arra a kérdésre, hogy tudja-e számszerűsíteni százalékra, vagy mandátumokra a várakozást, azt válaszolta, hogy

„nem hiszem, hogy ezt kéne számszerűsíteni. Mi egy 19 tagú kis garázscég vagyunk, egy kis párt, másfél hónaposak, nekünk minden eredmény tulajdonképpen siker.”

Érzékeli, hogy nagyon nagy az elvárás az emberek részéről, „sokan már azt gondolják, hogy itt kétharmados Tisza-párt győzelem lesz.”

„Én nem hiszek ebben. Én abban hiszek, hogy az kiderül ezen az estén, hogy a Tisza-párt az az ellenzéki erő, talán az egyetlen, amelynek reális esélye van arra nagy tömbként, hogy szemben állva a Fidesz monolittömbjével, hogy a következő országgyűlési választásokon a tényleges kihívója és lebontója legyen a NER-nek.”