Orbán Magyar Péterről: Bonyolította az életünket

június 09., 08:20

Magyar Péter nem vette fel a főpolgármesterekről szóló szavazólapot

A Tisza Párt listavezetője a XII. kerületben szavazott, utána tartott sajtótájékoztatót, ahol elmondta, hogy az ötből csak négy szavazólapot vett fel, a főpolgármesterit nem. Elmondta viszont, hogy helyben Kovács Gergőre, a Kutyapárt polgármester-jelöltjére szavazott.

Beszélt arról is, hogy Orbán és Gyurcsány ástak árkokat az elmúlt 20 évben, ők ezt haladnák meg. Emellett valódi rendszerváltást is ígért, és azt üzente az embereknek, hogy ne féljenek, ne engedjenek a fideszes földesurak és főispánok nyomásának.

link Forrás

Kérdésre válaszolva elmondta, hogy olyan eredményre számít, ami a Karmelitából is fog látszódni. Ismét elmondta, hogy nem rövidtávfutásra, hanem maratonba öltött gátfutásra készülnek, de ma erős jelzést küldhetnek a hatalomnak.

Kérdezték arról is, hogy miért tartja alkalmatlannak Karácsonyt: szerinte az egyik jelölt a Fidesz és az oligarchák jelöltje, míg a másikuk Gyurcsányé, és a Tiszának nincs dolga ezekkel a politikai formációkkal. A Hír TV kérdésére külön kifejtette, hogy viccesnek tartja, hogy a Fidesz az általuk háborúpártinak tartott LMP jelöltjét támogatja. És miközben pontosan lehetett tudni, hogy a Fidesz vissza fogja léptetni Szentkirályit, közben még elégettek több százmillió forintot a kampányára. Budapest szerinte többet érdemelne a két jelöltnél, de a megválasztott főpolgármesterrel együtt fognak működni ügyek mentén.