Megütötték a szerencsi polgármestert, amiért lefotózott egy választókat utaztató autót

POLITIKA
június 09., 17:12

Állítása szerint megütötték Szerencs újrainduló polgármesterét, Nyiri Tibort, miután lefotózott egy kocsit, amivel csoportosan utaztathattak embereket a szavazásra.

Nyiri Facebook-posztja szerint aktivistái a Rákóczi-várban lévő szavazókörök környékén figyeltek fel arra, hogy valakik csoportosan autóztatnak választókat. Stábjával az egyik csoportot követni kezdték, majd amikor utolérték őket, fényképet készítettek róluk. A csoport tagjai ezután megfélemlítették Nyiriéket, megrugdosták az autóikat, a polgármestert megütötték - írja.

link Forrás

Szerencsnek idén három polgármesterjelöltje van, a 2019-ben függetlenként győztes Nyiri Tibort most a Szeretlek Szerencs Egyesület indította. Kihívói a fideszes Kiss Attila és Koncsol Tünde, a Helyi Civilek Szövetségének jelöltje.

Nyiri öt éve hatvannégy százalékot szerzett két ellenfelével, a Fidesz és az ellenzéki pártszövetség jelöltjével szemben.

Ha választási jogsértést tapasztalsz, vagy kérdésed van a szavazás jogi hátteréről, hívd a TASZ forródrótját a +36 1 646 4414 számon, ami folyamatosan elérhető a szavazás napján reggel hat órától éjfélig, és utána egészen szerda estig. Hogy mi számít választási jogsértésnek? Erről itt tudhatsz meg többet.

Címlap: Kiss Bence/444

Kiemelt videóink